Rólunk

Partnerek
Azért hoztuk létre az oldalt, hogy megkönnyítsük, a sétáltató, kiránduló partnerek egymásra találását és a kutyás barátságok, közösségek kialakítását.
Az oldalon azonos vagy különböző fajtájú kutyák és gazdáik is könnyedén ismerkedhetnek, találkozhatnak. Ebben természetesen a gazdiknak nagy szerep jut, mivel a kutyák még nem tudnak netezni. :)

Az igazat megvallva, úgy álltunk neki az oldal fejlesztésének, hogy mi is szívesen használnánk (és használjuk is) egy ilyesfajta oldal szolgáltatásait, hiszen mi is boldog kutyatulajdonosok vagyunk!

Ha elkezditek használni az oldalt,  könnyedséggel alakíthattok ki barátságokat olyanokkal, akiknek hasonló az érdeklődési körük és még akár a közeletekben is laknak!
Továbbá, itt olyan információkhoz is hozzájuthattok majd, amik fontosak a kutyás társadalomnak, a kutyatulajdonosoknak. Gondolok itt pl: oktatások, oltások, egészséget megvédő praktikák, megoldások, új és jó felfedezések fejlesztések, aktualitások stb. Tehát éljetek ezzel a lehetőséggel, ami rengeteg örömet okozhat még Nektek!

Üdvözlettel:
Kutyapecérek
Partnerek